Elin och Cider 80cm

Fotograf Emma Gustafsson ©

Bilder från första klassen, 80cm. Solen hade inte gått upp än så det blev tyvärr rätt suddiga bilder... Hoppas ni överlever. Kommer en del två sen från andra klassen också.

Gymnasiearbete tajm

(bild från instagram, @emmaLgustafsson)

Har precis haft första fotograferingen med Matilda, idag var det affischen som vi grejjade med. Vill ju kunna göra lite reklam för mitt arbete på annat håll än i skolan.

Håll utkik på bloggen, har fixat minnet på datorn, gjort klart nästan alla läxor och haft vår photoshoot. Så nu lär det bli bilder så det står härliga till, först på tur är bilderna på Elin och Cider!

Trubbel och Klubbmästerskap

Fotograf Emma Gustafsson ©

Har tyvärr fortfarande problem med minnet på datorn, rensar och rensar med tydligen så är startskivan fortfarande full... Jobbigt värre eftersom jag behöver den till skolarbeten osv, all bildredigering jag gör är inte bara till bloggen. Ofta är det tvärt om att avslutade skolarbeten och eventuella jobb hamnar här. Sjukt frustrerande! Det måste fixa sig tills på Söndag åtminstonne, för då är det KM som jag lovat att fotografera, har även satt upp mig på Equipe, så det är där bilderna kommer läggas ut till försäljning senare.