Hösterbjudande Fotografering


Rekommenderar att ni bokar omgående om ni vill ha en tid då de går åt snabbt och de vackra färgerna inte stannar så länge till! Boka gör ni enligt affischen på emma.L.gustafsson@hotmail.com. 

På språng

Fotograf Emma Gustafsson  © 2014
Kopiering förbjuden

Åh, denne veckan kommer vara SÅ hektisk för mig. Min att-göra-lista är milslång men jag ser fram emot precis allt förutom typ en grejj, och det är väll ändå rätt bra jobbat! Har lite roligt på gång med ovanstående brudar också. Onsdag är jag särskilt nervös för, hoppashoppashoppas och håll alla tummar för mig då. Har även fått in lite nya bokningar och sedan så är det Oktoberhoppet på Alingsås Ryttarsällskap hela helgen fre-sön. Inget ledigt här inte, men vem behöver helg liksom.... Som tur är så är nästa vecka lite lugnare! 

Boråshoppet 27-28 september 2014

Fotograf Emma Gustafsson © 2014
Kopiering utan tillstånd förbjuden

Här har ni ett gäng färska bilder från helgens jobb på Borås Fältrittklubb, mysigt att få fota på hemmaklubben och inte behöva åka så långt. Sen har vi ju en så ljus och fin manege (för det mesta) så bilderna blir väldigt fina där. Bilderna hittar ni på Equipe Webshop, de borde vara uppe allihop vid lunch, men vissa klasser är redan klara.