Provbild

Fotograf Emma Gustafsson ©

Tänkte dela med mig utav en Provbild från fotograferingen med Jenny och Dino som vi hade häromdagen. Blev precis klart! Helt oredigerat, bara för Jennys ögon egentligen, tänkte bara ge er som ett litet smakprov nu innan jag åker eftersom jag lär vara ute sent ikv (lite fest på g) och sedan upp och jobba imorgon och på söndag. Vi hörs imorgon bitti istället. Tills dess får ni kolla på det snygga ekipaget ovan ;)

Gabriella och Johan

Fotograf Emma Gustafsson ©

Fotograferade ju lite bal igår, mest för skojjs skull. Men tog lite fina bilder på min bästa Gabriella och hennes Johan. Dom är ju så söta att man smälter! ♥

Förtydligande

Fotograf Emma Gustafsson ©

Hej på er! Tydligen så har jag varit lite otydlig vad gäller bilderna från Brämhultshoppet eftersom det kom in lite anonyma frågor angående det. Svarar här så att budskapet når fram ordentligt :)

Tänkte bara förtydliga lite extra att bilderna från Brämhultshoppet (och alla andra bilder jag lägger upp här) ENBART är till för Försäljning. Man får alltså tyvärr inte låna bilder även fast loggan står kvar, om inte en särskild skriftlig överenskommelse har gjorts med mig personligen.