Hej fredag och hej helg

Fotograf Emma Gustafsson ©

Äntligen var det helg! Första riktiga skolveckan har varit rätt tuff, läser ju Cambridge detta året, och det är typ det som all tid går åt till nästan. I helgen är det mycket jobb som gäller, först jobb på djurparken imorgon och sedan jobb för Equipe på dressyrtävling på söndag. Ska fotografera Div III för ponny, ska bli superskojj att få fota lite tävling igen. Så snart får ni se mina bilder på Equipe! Ovan ser ni lite bilder från senast jag fotade tävling, överst är det fina Suchen och Jennifer och längst ner har vi duktiga Elin och Cider. 

Håller musen på beställningsknappen

 
Sitter i skrivande stund med en annan flik bredvid bloggfliken, och drar musen över knappen som säger "Köp". Snart kommer denna att vara påväg hem till mig, åh vad jag längtar! Får ett nytt objektiv med också, som jag tänkte ha som semester objektiv. Kommer bli super det här, nu ska jag bara våga trycka på knappen också... Kan hända att det blir efter nästa studiebidrag har kommit dock, måste se över mitt sparkonto lite, kom på att man ska leva också, inte bara fotografera, haha ;) 

Haha...

Gissa vad? Dressyrhästen ska få vara med på hoppträning! Jag har ju inte tränat för tränare på 1 år nu, så det ska bli spännande, proppar i mig med smärtstillande och lindar om foten så ska nog jag överleva iallafall. Är så taggad! Ni som vill se på cirkus får befinna er i ridhuset den 4:e haha...