Två år

Fotograf Emma Gustafsson © 2015
Kopiering förbjuden
Bild från Ljubliana 2014

Idag firar jag och min Emil två fina år tillsammans. Bilden ovan är från när vi satte vårt hänglås på bron i Ljubliana för ett halvår sen, aldrig lagt märke till den förrän igår när jag satt och redigerade lite gamla bilder från olika resor och hittade denna, tyckte den blev så mysig i svartvitt!

Är så tacksam över att ha fallit för en sån underbar kille, känner mig än idag som den lyckligaste tjejen på hela jordklotet ♥ 

Glad onsdag!

(bild lånad från horsemeup's fb-sida)

Blev så glad av att se detta i mitt nyhetsflöde på facebook idag! Ännu gladare blev jag när lönen rullade in och jag nu kan åka till gbg och köpa mig ett par brallor ur kollektionen jag fotograferade i höstas, kommer slå till på de orange eller de lila. Lycklig tjej här borta!

Saknade studenttider

Fotograf Emma Gustafsson © 2015
Kopiering förbjuden

På tal om det här med student och studenterbjudande... Kolla in vilka fantastiska bilder jag hittade från Lindas studentfotografering! Är så kär i den sista bilden, snacka om att le med ögonen ♥ Den 1:a Mars lanseras årets studenterbjudande här på bloggen, då får ni sitta beredda med kalendrarna alla studenter!