Autumn light

Fotograf Emma Gustafsson © 2016 All rights reserved

Några fina bilder på Emelie och hennes fina ponny Wilma som börjar bli till åren, därav vår fotografering. Vilket fantastiskt ljus det var denna dag! Är jättenöjd med bilderna och här ovan ser ni några favoriter. 

Utöver denna fotograferingen har det varit mycket familjefotograferingar och barn det senaste, inte jättemycket hästrelaterat alltså - tyvärr! Har haft jättemycket att göra, vilket är fantastiskt roligt. Hinner tyvärr inte checka in här så ofta bara...

Bilderna från i lördags klara

Fotograf Emma Gustafsson © 2016 All rights reserved

Nu är bilderna från Lördagens lokala tävling ute på Equipe (Både jag och Stefan Keturi fotade) så det finns en hel del bilder att shoppa av. Dock kanske lite färre från min sida då jag även hade lovat att vara banfuktionär den dagen pga funktionärsbrist, så svårt att få tag på folk tydligen. Vid några tillfällen var vi bara två personer opå banan, så vissa stunder var jag tvungen att stoppa undan kameran tyvärr. Därför är det nog färre ekipage som har fastnat på bild än vanligt tyvärr. Men kika in för säkerhets skull vetja så ni inte missar er ifall ifall ni fastnade på bild under dagen :)