Fler snöbilder

Fotograf Emma Gustafsson © 2014
! Kopiering förbjuden !

Här kommer lite fler bilder från den senaste fotograferingen med Jenny och Goodie! Visst blev det härliga bilder? Jag är jättenöjd med dem allihop, är mindre nöjd med mitt objektiv dock. Blir mer sugen för varje dag som går på ett 70-200mm f/2.8, ska jobba häcken av mig så jag kan köpa ett i vår! 

Nya jobbet, mål och wantiesHar jobbat mina första vikariedagar nu mån-ons på olika förskolor i kommunen, det är lite jobbigt med nya barn varje dag, nya intryck och alla olika regler. Har ju jobbat med barn tidigare, men aldrig i den utsträckningen jag gjort nu... Är helt slut, men vilket gött klirr det blir i kassan nästa månad och vilket stimulerande arbete det faktiskt är!

För er som undrar varför jag tagit detta jobbet så är det eftersom jag sparar till lite saker som behövs för att jag ska kunna nå mina mål och för att jag ska kunna resa dit jag vill i sommar, och jag tyckte inte att sparandet gick i den takten jag hade planerat - det var med andra ord dags för en liten omplanering! Vill ju både köpa mig någon, eler helst två, av dessa fantastiska objektiv ovan, och åka på fin semester till samma hotell vi var på förra sommaren. Så då var ju ett extrajobb helt klart ett bra alternativ!

Framöver kommer jag dock bara ta bokningar på fredagar och helger, då jag antagligen kommer jobba resterande dagar i veckan. Det är väll det enda negativa egentligen, att jag inte kommer ha lika mycket tid till verksamheten och fotograferingen, men ibland måste offra något eller som i detta fall, lite av min tid för fotograferingen, för att kunna ta sig vidare. 

Dessa underbara snöfotograferingar!

Fotograf Emma Gustafsson © 2015
! Kopiering förbjuden !

Åh vad jag älskar att vi äntligen har fått lite vinter iår, dessa snöbilder är ju bara hur mysiga som helst! Eller vad säger ni? Min favorit är helt klart bilden längst ner!