Underbart!

Ute och red med Carro precis. Varför har jag aldrig med mig kameran vid sånna här tillfällen? Det var en helt sjuk solnedgång idag, så oerhört vackert. Härligare ridväder går nog inte att få - trevligt sällskap hade vi också!

Ett gammalt självporträtt

Fotograf Emma Gustafsson ©

Godmorgon allihop! Söndag är det idag och snart är det en ny vecka. Och just idag så är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller myndigt, alltså 18 hela år. Känner mig ganska gammal! Livet går rätt bra fort ibland... Sitter och kikar igenom lite gamla bilder och hittade dessa självporträtt jag tog på mig själv till en skoluppgift om jag inte minns fel. Måste säga att jag har lite smyglängtan tills skolan börjar, vi ska ju läsa en Fotografi-kurs iår - ska bli spännande tycker jag! Nu - ut och rida. 

Young riders Academy

Fotograf Emma Gustafsson ©

Deltar med denna Sommriga bilden på Elin och Cider i Young riders Academy's fototävling för Sommarbilder! Om ni känner för och vill så får ni jättegärna lägga en röst på mig. Jag hade så sjukt gärna velat åka till EM i fälttävlan i Malmö och Fotografera, det hade varit helt fantastiskt roligt att få fotografera fälttävlan på så hög nivå. Nu håller vi tummarna att jag får åka!