Jag hjärta dig

(bild från dagens promenad vid havet)

Har varit ute på en liten nyårspromenad med familjen och fotograferat i det fina vädret, det är så himla vackert här ute. Hade lätt kunnat bo i Norrland eller möjligtvis Skåne. Gillar inte riktigt att bo i mitten, förutom att man har nära till det mesta... Laddar upp bilderna idag eller imorgon!

2013 - What a year

Fotograf Emma Gustafsson ©

År 2013, SHIT vilket år! I positiv bemärkning menar jag då, har haft så många roliga stunder med så många fina människor, ångrar ingenting, förutom beslutet att lämna in objektivet till NetOnNet kanske, haha... Vet inte vad mer man kan säga om 2013, mer än att jag älskar det så sjukt! Först och främst har det varit ett sjukt bra år för mig karriärsmässigt om man får säga så, har haft många jobb, stora som små och många glada och nöjda kunder. Jag känner att jag är ett litet steg närmare min dröm, att en gång få jobba proffesionellt med fotografi!

Min klyshiga nyårslista:
+ Träffade min drömkille 
- Pajjade min första iPhone
+ Köpte min drömkamera
+ Började jobba för Equipe Webshop
- Sabbade nyårslöftet typ två veckor efter nyår
+ Tränat regelbundet
- Fick lämna in min första anmälan till ARN.
- Förlorade en av mina bästa kompisar (Canon 50mm 1.4 USM)
+ Fått många fina lovord från kunder
+ Skaffat nya vänner och knutit många bra kontaker inför framtiden.
- Inte lagt lika mycket tid på skolarbete som planerat.
+ Rest mycket


 

Jag lever

(bild på mig och Emil från instagram: @emmaLgustafsson)

Får väll börja med att säga att jag faktiskt överlevde skidåkningen (med nöd och näppe) och att vi har superkul här uppe. Behövde verkligen lite tid att bara rensa tankarna och ha lite kul. Det har vart en rätt stressig höst för min del, mycket i skolan osv. Lite frisk luft och ett miljöbyte var precis vad som behövdes!

Hare bra, hörs imorgon, på Nyårsafton, helt sjukt vad fort det här året gått. Visst är det sant att tiden går fort när man har roligt!