Bilderna klara!

Fotograf Emma Gustafsson © 2016 All rights reserved

Nu är bilderna från GP-ponny kvalet klara. Bara att shoppa loss --> webshop.equipe.se

Idag har jag haft en riktig ta-tag-i-saker-som-lagt-sig-på-hög- dag, haha. Städat å spikat å donat i hela lägenheten och planerat lite nya inköp. Nästa sak på önskelistan är ett par fina gardiner från Ellos till vårt kök. Sedan ska jag och sambon ta oss en promenad ner till Ica och handla lite mysmat till kvällen. En bättre ledig lördag helt enkelt! 

Det kom ju lite fin snö idag igen och när man kollar prognosen så lovar den sol i någon vecka framåt. Ska försöka se om jag kan klämma in någon snöfotografering snart ♥

Tävlings-söndag!

Fotograf Emma Gustafsson © 2016 All rights reserved

Idag hade jag en liten warm-up inför GinaTricot GP och fotade lite GP-ponny kval! Så mysigt att stå på banan igen i iskyla och platta skor. Har nästan saknat känslan som man får i ländryggen efter att ha stått upp en hel dag haha. Fina bilder på fräcka ponnys blev det i varje fall, bilderna kommer såklart upp i dagarna på webshop.equipe.se. Här är en av dagens favoritbilder ♥

Söndagsmys - igen

Fotograf Emma Gustafsson © 2015 All rights reserved 
Härliga, underbara, fantastiska sensommarkvällar med dessa två ♥

Idag är det ännu en sån där mysig söndagsmorgon, där man kan planera upp och styra upp resten av veckan, göra klart, hänga lite extra länge i stallet och bara slappna av. Just nu sitter jag och redigerar klart bilderna från brölloppet som jag fotograferade i mitten av januari. Det är sån fantastisk glädje i bilderna, så himla härligt att få jobba med en gråmulen söndagsmorgon! 

Är så sjukt fotosugen... Tur att Jenny och Goodie flyttat lite närmre nu, tror inte någon av dem drar sig för att ställa upp på någon knasig foto-idé ;)