Instagram-tävling!

Fotograf Emma Gustafsson © 2015
Kopiering förbjuden

Ni har väll inte missat min instagram-tävling? Vi nådde 1000 följer där i förrgår och detta firar jag med att tävla ut ett presentkort på 1000kr hos mig! Glöm inte att kika in på @ELGPhotography och delta i tävlingen ♥


Är fortfarande sjuk och det är därför uppdateringen tryter är jag rädd, det finns helt enkelt ingen ork. Kom hem från jobbet kl 17 och sov i 1,5h, så lite på den nivån är det. Efter tre veckor av olika förkyldningar och maginfluensor hit och dit förstår jag att min stackars kropp är lite trött, bara att vila!

Högskoleprov...

Fotograf Emma Gustafsson © 2013
Kopiering förbjuden

Idag är jag iväg och gör högskoleprovet hela dagen. Känns väll sådär att sätta sig och skriva det med 39 i feber och jobbig hosta... Men men, det får gå som det går! Har lagt bilder på inställt till er från igår :)

@sängen


Sängläge med redigeringsjobb resten av dagen. Orkade mig iväg till Tjörn i förmiddags för att träffa Linn och fotografera henne och hennes fina Soraya! Lämnade Tjörn med ny energi och ett leende på läpparna fastän jag är allt annat än på topp just nu (sjuk igen). Goa Linn har verkligen den effekten ♥ Ovan får ni ett litet smakprov också, visar fler i helgen ;)