Sunday-funday!

Fotograf Emma Gustafsson © 2015 All rights reserved

Idag är det söndag och ni har inte hört från mig på typ en vecka nu? Alltså, jag är verkligen så himla trött... Varenda ledig stund går åt till att måla stolar och bord som vi köpt begagnat till vår lägenhet, de andra få lediga stunderna går åt till att redigera, ladda upp och skicka bilder. Tiden bara springer iväg och helt plötsligt så har hela september gått!? 

Hur som helst så är bilderna från Tranemo klara och de blev så fina även denna gång. Det har dessutom sålt som smör och det är så himla kul! Något som är mindre roligt är mitt kommande to-do för i eftermiddag - maila folk som stulit bilder från Equipe. Så himla tråkigt verkligen... 

Tranemo terräng 20/9

Fotograf Emma Gustafsson © 2015 All rights reserved

Det blev många fräcka bilder igår som är påväg upp i Webshopen as we speak. Redigt skumt väder var det! Men lite fräckt att fota i, blir häftiga kontraster som här ovan med kritvit häst mot mörkblå bakgrund. Kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller om jag bara tycker det ser konstigt ut... Bilderna har varit uppskattade i varje fall, och det är ju alltid extra roligt ♥

Oflyt och fullbokad

Fotograf Emma Gustafsson © 2015 All rights reserved

Tyvärr har vi fortfarande inget internet och jag börjar bli RIKTIGT nervös och irriterad på det. Ska fota för Equipe i helgen och behöver få upp bilderna senast måndag, och teknikerna KANSKE kan komma på fredag, oflyt. 

Däremot har jag sjukt mycket kul att se fram emot de närmsta veckorna! Har filmer att pilla med, newborn fotografering på Lördag och på Söndag är det fälttävlan i Tranemo, veckan därefter är det Septemberpokalen på Borås FK och troligen också fotografering med Linn & Raya. Men ändå kul att vara fullbokad!