Morning frosting

Fotograf Emma Gustafsson ©
- - - - -
Gick upp lite extra tidigt imorses, ville äta frukost i lugn och ro, fota lite och även hinna fixa lite sysslor i stallet så jag inte får det så stressigt i eftermiddag. Gick upp och möttes av rimfrost, riktigt vackert! Första gången jag prövar frost i svartvitt, det gjorde sig rätt vackert faktiskt... Tog en långpromenad på 3km från stallet till skolan, bra start på morgonen fick jag iallafall :) Dagen ska avslutas med pannkaksbak tsm med mr x!

Uppdaterar igen när jag har något vettigt att säga, hörs ♥

Borås by Summer

Fotograf Emma Gustafsson ©
- - - - -
Åh, gud vad jag har saknat solen! Saknar varma sommarkvällar och promenader... Hittade dessa bilder från en sommarpromenad 2012. Lovely! 

Välkommen soliga onsdag

- - - -
Tog denna bilden igårmorses, mysigt värre! Möts av liknande soluppgång varje dag när jag går till bussen. Snacka om att man får energi av solen! Idag har jag bara två lektioner, sedan är det gymmet som gäller och core står på schemat. Inte gymmat ordentligt nu på ett tag pga nacken, men hoppas på att komma igång igen. Det är ju sjukt vad deppig man blir av att bara sitta hemma hela tiden! 

Lite klent med nya bilder nu, men jag ska inte fota förrän i helgen. Har ju massor med ovisat, men tycker det blir roligare om det är mer aktuellt liksom, håller ni med? :)