Bilderna från Kick-offen klara!

Fotograf Emma Gustafsson @ 2014
(Jennifer Lundgren och Such a Hit på programridningen)

Nu är bilderna från Dressyr-kick-offen äntligen klara efter lite krångel med Picasa! Är ni intresserade av att köpa bilderna från tillfället till rabatterat pris - hör av er till emma.L.gustafsson@hotmail.com så skickar jag länken där ni kan titta på bilderna och välja ut vilka ni vill köpa. Vill man bara kika går det också bra, men vänligen observera att det inte är tillåtet att spara ner bilder från webbalbummet.

Smakprov

Fotograf Emma Gustafsson © 2014

Är himla nöjd med bilderna från fotograferingen med Jenny och Goodie. Här har ni ett litet smakprov (och ja Jenny, du får låna smakprovet till din blogg om du vill ;) ) Hennes bloggaddress hittar ni på schabraket om ni vill kolla in hennes blogg!

Återbesök!

Fotograf Emma Gustafsson © 2013
(bilder från Juni förra året)

Idag ska jag åka och fotografera goa Jenny och hennes fina häst Goodie! Förra året så fotade jag ju henne och henns tuffa unghäst Dino (hästen på bilderna). Precis som idag så var det SÅ varmt den dagen, vi har tur med att pricka in datum jag och Jenny haha. Känner mig supertaggad och inspirerad av det härliga vårvädret, tror det blir riktigt fina bilder idag!